maanantai 26. huhtikuuta 2010

Kirpparilöytöjä ja muuta kivaa.


Lauantain kirpparikierrokseltä löytyi mukaan joitakin tosi kivoja juttuja! Pakko laittaa muutama kuva tännekin... viimeisenä koko reissun parhaat saaliit... ;D

Mutta ekana kuva meidän pikkutrinsessan kynsistä mummolareissun jäljiltä. <3 Kiitos vaan Heskalle! :) Riihimäen ja Karhulan lasipurkkeja...Näihin saa jemmattua vaikka mitä kivaa.

Huomatkaa törpön pipo, aitoa Eenaa. :) Kiitos kovasti!

Näistä mä sitte tykkään! Tälläsestä on ihana lasten syödä kesällä mansikoita takapihalla! Vastaavia pitää löytää lisää! :)Ihana kuppi, jolle en vielää oo käyttöä keksiny, mutta kyllä aika tavaran kaupihtee. Niin sanoo mummukin, joten eiköhän se oo totta. Tämä kippo itse asiassa on toisen mummun tavaroista eikä kirpparilta.Kuljun kartanosta ostin viimeinkin tälläsen perusjutun ja Iloleipurin sydämenmuotoisen vuoan.      

Ja nyt, sokerina pohjalla...jotain niin kauheaa, että ei tosikaan. Mutta Iida tykkäs kuin hullu puurosta...
Katsokaa ja järkyttykää! ;)  Teletappeja, yökötys sentään... Se hyvä puoli noissa on, että hintaa on 50 senttiä per kpl. Tuolla neiti nytkin leikkii "Pelipappi"shortseissa.:)

4 kommenttia:

 1. Kelekapik on kyllä aika järkykkäviä. Mutta tuo emalikulho on hieno. Ja oli niin onnekasta, että hairahduit törsäilemään myös noiden kakkutarvikkeiden kanssa. Odottaa innolla sydämenmuotoisen ihmekakun ilmestymistä. :)

  VastaaPoista
 2. Jäin koukkuun tänne vai sanoisiko loukkuun.
  Aivan mahtavia herkkuja tarjolla.Nams.
  Mitähän huomenna kokeilisi.

  Ihana kun on tämmöisiäkin blogeja.
  Kiitos.

  VastaaPoista
 3. Söötejä tavaroita, leipominen on varmasti entistäkin sydämellisempää nyt ♥. Olkaapi hyvät kynsikuvioista, ostin leimasimen Tallinnasta, mutta niitä myy Suomessa CesarsShop: http://www.cesarsshop.fi/konad-c-143.html

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanasta palutteesta! <3

  Eena, oot aivan oikeassa noiden kappien suhteen!:)

  JaanaElina, tervetuloa! :) Kylläpä kannustava kommenttisi piristikin päivää!

  Heska, täytyypä kurkata tuo linkkisi, Iida on tosissaan ihastunu kynsiinsä!

  VastaaPoista