keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Juustoinen jauheliha-perunavuoka

Taas näitä nopeita ja helppoja ruokia, joista riittää evästä muutamaksi päiväksi...
Tein tätä taas joku päivä, jäi vielä uuniin kun lähdin iltavuoroon. Mies sen sieltä oli sitten jossain vaiheessa ottanu pois. Seuraavana päivänä olikin sitten ihana tulla aamuvuorosta kotiin, kun ei tarvinnut muuta kuin lämmittää sopivan kokoiset annokset! Varsinkin päivinä joina toinen on iltavuorossa ja toinen aamussa, on kiva kun on jotain ruokaa valmiina eikä heti tarvi ruveta hosumaan kokkaamisia...
Kuva siis otettu ennen uuniin laittamista. Lasten ja miehen mielestä muuten on kovasti huvittavaa, kun kuvailen kokkailuja & leipomuksia. Tuo pian 6v herra kysykin: "Äiti, miks sä kuvaat RUOKAA??? Kummallista!."




1kg peruna-sipulisekoitusta
800g jauhelihaa
n.200g sulatejuustoa
n. 6dl vettä
1 lihaliemikuutio
jauhelihamauste, paprikamauste, ripaus suolaa ja valkopippuria


Paista ja mausta jauheliha. Keitä vesi, lisää sekaan lihaliemikuutio ja sulatejuusto.
Laita uunivuokaan peruna-sipulisekoitus, jauheliha ja vesi-sulatejuustoseos. Sekoita.
Paista 175 asteessa 1,5-2 tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti