torstai 29. heinäkuuta 2010

Shrek ja Titi-nalle


Iida oottaa jo synttäreitään. Ensin toiveissa oli Batman-kakku, sitten Bakugan-kakku joka muuttui Titi-nalle kakuksi. Siinä vaiheessa huokasin helpotuksesta, se vaikutti helpoimmalta toivomukselta siihen mennessä...
Mä en siis ole aiemmin harrastanut moisia maalailuja, oon aatellu, että mun lahjakkuuteni ei moiseen riitä.
Nyt kuitenkin päätin kokeilla, ja tuommoisiahan voi tehdä kipeää jalkaa tuolilla lepuuttaen. :)


No, Titistä tuli jonkinmoinen, Iida ainakin ihastui. Paljon parantamisen varaa mun mielestä, mutta ei niin paha mitä alunperin pelkäsin. :)
Seuraavana päivänä onnistuin kuitenkin pudottamaan lattialle koko jutun, ja paloiksihan se meni.
Iidan seuraava toive oli sitten Shrek, jonka kuva löytyi värityskirjasta. Puhui tyttö Pokemonistakin, mutta ohitin sen sujuvasti... Huomaa, että lapsella on isoveljiä! :)


Kuvat on tehty sokerikuorrutelevylle, jonka yritin pitää mahdollisimmän pienenä. Meillä ei nimittäin kukaan tykkää sen paremmin marsipaanista, sokerikuorrutteesta kuin mmf:stäkään. Eli paras että "pahaa" ei ole kakussa kovin paljon. :)
Värit Bake&Partystä.

Harjoitustahan mä vielä tarvin, mutta hauskaa puuhaa tämä on!  Jostain syystä värit tuppasivat jäämään epätasaisesti, mutta kun lapsi on onnellinen ja tyytyväinen, niin minäkin olen! :)Kauniita kuumia kesäpäiviä kaikille ja paljon kiitoksia edellisten postausten kommenteista! Ne piristävät aina mieltä!

7 kommenttia:

 1. Täähän on ihan ilmetty Shrek! Tosi hieno! Hyvä vaan, että Ti-ti -nalle (vaikka oli siis hieno sekin ehdottomasti) mätkähti lattiaan, niin pääsit tätäkin kokeilemaan. Siitä tuli hieno "Pokemon"... :)

  VastaaPoista
 2. Siis mitä.Ihan uutta.Olen ihmetellyt että miten kakkuihin saadaan noita kuvia.Ja olen luullut että niitä on valmiina myynnissä?
  Pitääkö ne itse maalata.
  No nuo olisi kyllä ollu meillä pop,silloin kun lapset oli pieniä.
  Hienoja olet saanut maalattua.Tulee kyllä unelma kakku.
  Onnittelut Iidalle jo etukäteen.

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia!Toiset ne vaan osaa!!:)
  Noita valkosuklaaleivoksia on pakko kokeilla,namis kuulostaa hyvältä!
  Klikkaan itseni lukijaksi!

  VastaaPoista
 4. Hurjan hienosti onnistuneet kuvat, ei uskoisi että ensimmäistä kertaa noista teit. Itse en ole maalaushommiin alkanut, meillä on saanut riittää aivan tavalliset kakut (piirtäminen ja maalaaminen on jotain mikä ei minulta koskaan ole luonnistunut edes paperille, saati sitten sokerimassalle tms :D ).

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kannustavista sanoista!!!
  Olin tosiaan kovin epäilevä koko homman suhteen, en osaa piirtää edes suoraa viivaa niin että siitä tulisi suora. Mutta näitähän ei siis tosiaan olekaan tehty vapaalla kädellä, vaan jäljennetty!

  JaanaElina, niitä valmiita kuvia saa ostaa, ja laittaa suoraa kakun päälle, kuvissakin on valinnan varaa vaikka kuinka! Halusin vain kokeilla tätäkin... :)

  Maija Maitoparta, tervetuloa ja kiitos kehuista! Tulenkin ensi tilassa vasatavierailulle!

  Suviih, kannattaa kokeilla jos yhtään kiinnostaa! Jos onnistuu multa, onnistuu kaikilta! :) Mua ei tosiaan oo liialla taiteellisuudella siunattu. :)

  VastaaPoista
 6. Aivan loistavia kaakunkoristuksia! <3

  VastaaPoista