Viime joulun jälkeen J ja I repivät joulukalentereista pahvit kierrätyspussiin ja veivät muovilevyn jossa suklaapalat olivat olleet, talteen keittiön kaappiin.
"Me tehään joskus tuolla karkkeja.."
No, se joskus tuli sitten viimein.
Idea on hyvin yksinkertainen.
Levyn koloihin noparelleja, ja päälle sulatettua suklaata.
Annetaan jähmettyä jääkaapissa.
Napsutellaan karkit irti levystä, pistetään purkkiin ja annetaan vaikka pikkujoululahjana.
Neiti kertoi tekevänsä näitä parille kaverille, mun mielestä oikein mukava idea.
Sopii myös aikuiselle annettavaksi.
Tuntuu että jokaisella on nykyään kaapit pullollaan tavaraa, ähkyyn asti.
Silloin on kiva viedä jotain, mikä taatusti tulee käytettyä.
Itsetehtyä pullaa, keksejä, mysliä..tai näitä nappeja. :)
Makua on helppo muokata erilaisilla suklailla ja rouheilla.
Itseäni houkutti ajatusta Marianne Crushista nomparellien tilalla, tai valkosuklaa-turkinpippuri crush yhdistelmä.
Muotiksi käy jääpalamuotti tms, ellet ole säästänyt viime vuotista, tyhjää kalenteria.
Parempi vaihtoehto on tietenkin syödä tän vuoden kalenteri tyhjäksi. ;)
ihania herkkuja <3
VastaaPoistaKiitos. :) Tuo meidän prinsessa on kovin idearikas!
PoistaMoi. Olet nero! Pitäisköhän käydä tänään ostamassa kalenteri, ja syödä se tyhjäksi. Olisi ensi jouluksi sitten muotit valmiina. Kristiina
VastaaPoistaKannattaa hakea se kalenteri ja testata Iidan ideaa. ;)
PoistaIhan loistava idea ja voi miten onkin herkullinen tuollainen suklaalahja..Nam!!:) Mukavaa joulun odottelua sinne♥
VastaaPoistaKiitos, sinne myös ihanaa joulukuuta! <3
PoistaJoskus on tullut itsekkin tehtyä suklaaherkkuja tuolla tavalla.
VastaaPoistaOstin jostain silloin sellaiset muottilevyt.
Taidankin kaivaa esiin. Kiitos vinkistä! :)
Ihanan näköisiä ovat sinun suklaasi!
Kiitos. :) Muotit on niin kivoja ja monikäyttöisiä.
PoistaTuo koristeluideasi on kiva! Joskus aikoinaan tein näitä itsekin, mutta en hoksinut koristella.
VastaaPoistaSe on oikeasti Iidan idea. :)
Poista