torstai 11. helmikuuta 2016

Turkinpippurimarengit (gluteeniton)





Iida innostui marengeista, joten fariinimarenkien jälkeen otettiin testiin nämä turkinpippurilla höystetyt. Oli kyllä melko onnistuneita!
Seuraavaksi pitää kuulemma testata piparminttuversio. :)

4 valkuaista
1½dl tomusokeria
1dl Turkinpippuri Crushia
2tl lakritsijauhetta (Urtekram)

Vatkaa valkuaiset ja ½dl tomusokeria kovaksi vaahdoksi.
Vatkaa joukkoon loput tomusokerista, kun vaahto on kovaa.
Lisää karkkirouhe ja lakritsijauhe.
Sekoita varovasti vain sen verran että aineet sekoittuvat.
Persota marenkikiekuroita leivinpaperoidulle pellille.
Paista 125 asteessa n 1h. Jos teet pieniä marenkeja, lyhennä paistoaikaa.



Fariinimarenkien ohje löytyy täältä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti