Iida innostui marengeista, joten fariinimarenkien jälkeen otettiin testiin nämä turkinpippurilla höystetyt. Oli kyllä melko onnistuneita!
Seuraavaksi pitää kuulemma testata piparminttuversio. :)
4 valkuaista
1½dl tomusokeria
1dl Turkinpippuri Crushia
2tl lakritsijauhetta (Urtekram)
Vatkaa valkuaiset ja ½dl tomusokeria kovaksi vaahdoksi.
Vatkaa joukkoon loput tomusokerista, kun vaahto on kovaa.
Lisää karkkirouhe ja lakritsijauhe.
Sekoita varovasti vain sen verran että aineet sekoittuvat.
Persota marenkikiekuroita leivinpaperoidulle pellille.
Paista 125 asteessa n 1h. Jos teet pieniä marenkeja, lyhennä paistoaikaa.
Fariinimarenkien ohje löytyy täältä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti