sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Ufon oksennus (eli Igorin kana)


Toivon että joku muukin tietää sen tunteen...?
Sen, kun keittäminen tympäsee, varsinkin niiden samojen makaronilaatikoiden ja kanakeittojen.
Löydät kivan kuuloisen ohjeen jonka otat kokeiluun.
Omasta mielestä se on hyvää, mutta kukaan muu ei tykkää.
Lapset suorastaan rukoilee armoa, ettei äiti enää koskaan edes ajattelis kokata moista sotkua...

No, meillä tämä oli juuri sellanen ruoka.
Mun mielestä hyvää.
Mies söi valittamatta ( ei kyllä kehunutkaan).
Lapset valitti syömättä.
Ja nimesivät Igorin kanan uudelleen. 

Jos tekis tänään makaronilaatikkoa... ;)




800 g kanan filettä
1 punainen paprika suikaloituna
1 keltainen paprika suikaloituna
2 isoa sipulia kuutioituna
3 valkosipulin kynttä pilkottuna
70 g tomaattipyrettä
1 rkl sokeria
2 tl suolaa
2 dl kanalientä
350 g smetanaa
1 kuutioitu maustekurkku, ripottele juuri ennen uuniin menoa
(Kourallinen persiljaa revittynä puolet ennen uuniin laittoa ja loput koristeeksi)
mustapippuria myllystä


Kuullota pannussa paprikat ja sipulit.
Lisää joukkoon tomaattipyre, suola, sokeri, pippuri, persilja ja kanaliemi.
Lisää smetana joukkoon ja sekoita. Anna kastikkeen saostua muutama minuutti.
Paista kanan fileet nopeasti kuumalla pannulla, niin että saa kauniin värin.
Asettele fileet vuokaan ja kaada kastike fileiden päälle, niin että ne peittyvät.
Ripottele maustekurkku sekä persilja ja laita uuniin 175 asteeseen, noin 30 minuutiksi.
Tarjoile riisin, pastan tai perunoiden kavereina!





Ai niin, uunista otetusta ei oo kuvia. Olin silloin jo töissä kun tämä ruoka on korkattu.
Niin ja persilja unohtu kauppaan..ilmankin pärjää.
Ohje napattu Peggyltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti