maanantai 16. tammikuuta 2012

Mariannejuustokakku mansikalla



 Tässä kakussa pohjassa riisimuroja ja sulatettua maitosuklaata.
Täytteessä 
200g tuorejuustoa, 
200g Fazerin Mariannesuklaata sulatettuna,
Marianne crushia reilu desi,
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
ja 5 liivatetta+tilkaa kuumaa vettä.

Päällä n. 400-500g mansikoita mössättynä +3 liivatetta.
Sekä lumihiutaleita sokerikuorrutteesta.



Vuoka halkaisijaltaan 22 cm. Riisimuroja meni muistaakseni reilu 4 dl.





Tämä tammikuu alkaa muuten jo tympiä...mun inhokkikuukausi, pitkä ja pimeä.
Kylpyläviikonloppu on varattuna, kangastelee tuolla lähitulevaisuudessa...ihanaa! 
Mukavaa kun on jotain mukavaa tiedossa. :)

3 kommenttia:

  1. Herkullisen näköinen kakku ja ihania lumihiutaleita...arpajaismuoteille tuli heti käyttöä. Voisit harkita sen konditorian perustamista:) Raili

    VastaaPoista
  2. Mä olen ihan koukussa tuohon Marianne crushiin. Ihana kakku siis!

    Ja todella kauniit lumihiutaleet. Itse yritin jotain väsäillä tuollaisella muotille ennen joulua. Eipä tullut kovin kauniita...

    VastaaPoista
  3. Kiitos Raili!
    Eipä taitais musta kondiittoriks olla. Liian kankeat töppösormet ja lyhyt pinna. :) Kiitos kehuista, ne piristi mieltä. :)

    Tusla, kiitos!
    Mä tein nuo tomusokerilla jauhotetun silikonialustan päällä, osa jäi silti kiinni ja lopputulos ei mieltä ylentänyt. ;)
    Aina ei onnistu ja se kyllä harmittaa. Mä en oo aikoihin ees jaksanu yrittää ruusujen tekoa, kun en saa niistä sellasia kuin haluaisin. Vaikka harjoitushan siinä kai parasta olis.

    VastaaPoista