tiistai 10. elokuuta 2010

Kerrankin arpaonnea :)Suureksi yllätyksekseni voitin Hannan keittiössä-blogin 3v arvonnassa!
Tulimme tänään muutaman päivän mummolareissulta ja postilaatikossa odotteli ihana palkinto: Kolme erikokoista hortenssia muottia, suloinen lumihiutale piparimuotti ja kaunis kortti!Näille löytyy taatusti paljon käyttöä!
Hurjan paljon kiitoksia Hannalle!

Tuo arpaonni on kyllä kumma juttu, tai siis se, miten sitä on toisilla, ja toisilla taas ei.
Tiedän useammankin ihmisen, jotka voittavat vähän väliä jotakin, ei loton päävoittoja, mutta kaikkea kivaa; kännyköitä, kirjoja, parikymppiä hedelmäpelistä, esimerkiksi.
Itse kuulun siihen ryhmään, joka ei voita. Tätä edellinen voittoni on vuodelta...hmm.. -91 tai -92. Silloin voitin laivalla 100 mk yksikätisestä rosvosta. Ja se markkakin oli veljeltä lainattu. :)

Huomenna sitten alkaa esikoisen koulutie, ja keskimmäisen eskari. Illalla on ollut pientä jännitystä ilmassa. Äidillä sitten suurta jännitystä, mutta olen koittanut pitää mölyt mahassani, etten suotta hermostuta lapsia. Onneksi ollaan vielä molemmat lomalla, niin päästään alkuun tämän asian kanssa.
Kunhan selviän tästä "ressistäni", koitan laittaa tänne kuvia Iidan 3v synttäreiden kakkusista.

Ihanaa viikon jatkoa kaikille, ja turvallista, mukavaa koulun alkua pienille&isommille koululaisille! <3

 

3 kommenttia:

 1. No jopas kävi tuuri.Palkintokin on hieno.

  Olen myös aina se joka ei voita,vaikkakin olen pari kertaa täällä blogeissa voittanut arpajaisissa.Yleensä en viitsi edes osallistua mihinkään kun tiedän ettei mitään voita kuitenkaan.Ehkä se on yksi syy,kun ei osallistu.Kerran lasten kanssa,kun ne oli pienempiä,löydettiin sellainen nettiosoite minne oli koottu kaikenmaailman kilpailut.Osallistuttiin varmaan sataan kilpailuun,muttei voitettu mitään.

  Onnea koululaiselle ja eskarilaiselle opintielle.Äitillekin tsemppiä.Kyllä se hyvin lähtee menemään.

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla että pieni paketti oli mieluinen!! =)
  Arpaonni on minuakin kiertänyt taas hyvin pitkään, yhteen aika oli hieman tuuriakin ja juuri näissä blogiarpajaisissa onni suosi, osallistun kyllä aina kun vain näen jossakin arvonnan. ;)

  Onnea lapsosille syksyn koitoksiin! =)

  VastaaPoista
 3. Se koulutien alku on vanhemmille (äipälle) aina niin paha juttu :D Muistan vuos sitten kuinka olin ihan paniikissa...nyt meni onneks pikkasen helpommin :D Ihanan palkinnon olet saanut ja jäädäämpä odottelee synttärikakkua.

  VastaaPoista