perjantai 22. maaliskuuta 2013

Kebabpiirakka



Eilen kokeiluun meni Leipoi, leipoi- blogista napattu kebabpiirakan ohje.
Voin suositella! 

Ohjeella tulee yksi pellillinen.

Pohja:
150g voita tai margariinia
5dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
1 prk kermaviiliä

Sekoita jauhot keskenään, nypi ne sekaisin voin kanssa. 
Sekoita joukkoon kermaviili. Taputtele taikina uunipellille leivinpaperin päälle.


Täyte:
2 pss kebablaastuja
2 sipulia
1 rs kirsikkatomaatteja (ei ollut, tavallisetkin kelpas.)
2dl ruokakermaa
2 kananmunaa
juustoraastetta
pippuria, mausteita maun mukaan

Pilko sipulit, kuullota ne paistinpannulla.
Lisää joukkoon kebablastut ja kääntele hetki.
Levitä paistos ja puolitetut tomaatit pellille.
Sekoita keskenään kerma, munat, juustoraaste ja mausteet.
Levitä seos täytteen päälle.

Paista 225 asteessa niin kauan että pinta ruskistuu ja täyte hyytyy.






3 kommenttia:

  1. Kebab on niin huippua. Tätä pitää testata ;)
    Ihanaa viikonloppua tännekin! =)

    VastaaPoista
  2. ♥ nyt yllätti nälkä..taidan mennä jääkaapille :)

    VastaaPoista
  3. Oijoi miten näyttää hyvältä! Huomenna on suunnitelmissa meidän poppoolla hampurilaiset mutta tää menee testiin sitten seuraavana vkonloppuna! :)

    VastaaPoista