torstai 27. syyskuuta 2012

Tuoksutikkuja ja buzzaamistaBuzzador-juttujen kautta testattavaksi tuli tällä kertaa Air Wick huonetuoksut.

 Cool linen & white lilac on vesipohjainen tuoksusekoitus joka tuoksuu tuoreelta pellavalta ja syreeniltä.
 Midnight blackberry& vanilla silk sisältää eteerisiä öljyjä jotka on tasapainotettu tuoreilla karhunvatukoilla ja vanilijalla.

Käyttö on helppoa: maljakosta poistetaan pahvinen kansi, ja sinne työnnetään haluttu määrä paketissa mukana tulevia puutikkuja. Mitä voimakkampi tuoksu halutaan, sitä enemmän tikkuja laitetaan.
Tuoksun luvataan säilyvän jopa 4 viikkoa.

Itse laitoin tuon cool line&whitw lilac-tuoksun vessaan. Kyseinen tila on pieni, ja 3 tikkua maljakossa oli mielestäni liikaa. 2 onkin sopiva määrä, ja vessassa tuoksuu nyt kivalta. Saa nähdä, kestääkö sen luvatun 4vk.

Karhunvatukkatuoksu oli ensin olohuoneessa 3 tikulla varustettuna. 
Siirsin sen kuitenkin kodinhoitohuoneeseen ja vähensin tikut kahteen., koska tuoksu oli mielestäni melko voimakas. Kodinhoitohuoneeseen se käykin paremmin, kiva pyöritttää pyykkiä herkullisen tuoksuisessa tilassa. :) 

Buzzadorina toimiminen on tiivistettynä tätä:
 Buzzador saa kutsuja kampanjoihin. Jos haluat osallistua kampanjaan ja pääset siihen mukaan, toimi näin: Ensin saat ko tuotteet, testaat tuotetta itse - levität tietoa tuotteista ystävillesi ja tuttavillesi keskustelemalla heidän kanssaan eli buzzaamalla. Kampanjan aikana lähetät salamarapporteja ja kampanjan päättyessä täytät loppuraportin. Tämä kaikki on maksutonta.

Lisää tietoa täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti