torstai 20. lokakuuta 2011

Buzzausta, Krorr Fond "du Chef"


Pääsin jo toiseen kampanjaan pienen ajan sisällä, hienoa!
Ensimmäisestä kirjoittelin täällä.

Nyt on vuorossa testailla Knorrin annosfondeja, mielenkiintoista. :)

Eli buzzadoriksi voi kuka vaan rekisteröityä täällä.
Sähköpostiin tulee kampanjakutsuja silloin tällöin ja halutessaan niihin voi ilmoittautua. Sähköpostilla saa sitten ilmoituksen jos tulee valituksi. 
Paketissa on testattavaa tuotetta omaan käyttöön ja kavereille jaettavaksi sekä esite jossa on tietoja tuotteesta ja tarkemmat ohjeet.
. Buzzatessaan täytyy kertoa tuotteesta ja sen eduista sekä sen että toimii buzzadorina.
Helppoa, mukavaa ja ilmaista. :)


Tämä pikaohje suoraa ohjekirjasesta:
Valmista ateria tavalliseen tapaan.
Avaa Krorr Fond "du Cheff".
Lisää se 5 dl kuumaa vettä tai suoraan ruokaan.
Nauti!

 Lihafondi sopii kaikille pihvi- ja liharuuille.
Sitä voi lisätä kastikkeisiin, keittoihin, patoihin, piirakoihin,gratiineihin ja uunijuureksiin saadaksesi täyteläisemmän ja pehmeämmän maun. Voimakassuolainen
Kasvisfondi käy esim keittoihin, marinaadeihin, lasagneen ja gratiineihin, uunijuureksiin, leipätaikinaan tai maustamaan pastan, perunoiden tai riisin keitinvettä. Voimakassuolainen.

Kanafondi sopii kaikkiin linturuokiin. Se maustaa erinomaisesti myös kasviksia, pastaa, kastikkeita, riisiä, piirakoita, risottoa, marinadeja jne... Voimakassuolainen.Kalafondissa yhdistyvät turskan maku, valkopippuri. liperi ja laakerinlehti. Käytä fondia esimerkiksi pastakastikkeeseen, kalagratiiniin tai keittoihin. Valmiin fondin suolapitoisuus 0,9%.
Ja nyt vaan testailemaan! :)


1 kommentti:

  1. Ihania suklaita oli potilas askarrallut. Mie olen ollut laiska lastenleivonnan suhteen. Olen sanonut suoraan, etten jaksa siivota keittiötä :) Miekin rupesin Buzzadoriks, ei vaan ole tullut mitään :))) mutta sisko antoi mullekin noita hoitoaineita :)

    VastaaPoista