tiistai 27. syyskuuta 2011

Dove tehohoitoainetta ja buzzadorjuttua


Eilen hain postista Buzzador-pakettini.
Pääsen siis testaamaan Doven tehohoitoainetta ja saan jakaa ystävilleni näytepakkauksen eli 50 ml putkelon ko ainetta. Näytepakkauksia oli paketissa 10. Lisäksi vihkonen jossa tietoa tuotteesta ja buzzauksesta.
Buzzaaminen siis tarkoittaa sitä, että saan veloituksetta testattavakseni jotakin tuotetta, näytepakkauksia annan ystävilleni testattavaksi ja kysyn sitten mielipiteitä yms tuotteesta. Laitan netin kautta raportin mielipiteistä yms, mitä itse ja kaverit on tuotteesta tykkänneet. Helppoa ja mukavaa. :)
 Täältä  löytyy lisää tietoa jos kiinnostaa. Jos liityt ja merkitset Suhmuran suosittelijaksi niin olen todella kiitolleni. :)


Dove lupaa että  hiuksista tulee pehmeämmät, vahvemmat ja syvältä kosteutetut. Hoitoaineen pitäisi silottaa hiuksen pintaa ja suojata vaurioilta ja haaroittumiselta.
Tänään pitäisi kokeilla ensimmäisen kerran, saa nähdä miltä vaikuttaa.
Aiemmin käyttämistäni Doven tuotteista olen tykännyt.
Tässä tuotteessa pullo vaikuttaa paremmalta kuin aiemmin ostamani suihkusaippua. Sieltä ei saanut millään ulos kaikkea saippuaa... Tämä tosiaan on järkevämmän muotoinen ja tuoksu on parempi. Lupaavalta vaikuttaa! :)Minua on muistanut tunnustuksilla JaanaElina ja Tupu. Kaunis kiitos molemmille!
Palaan niihin seuraavassa postauksessa.

3 kommenttia:

 1. Voihan vitsi, mä missasin tän dovekokeilun ihan kokonaan!!! Oon kans liittynyt tuohon Buzzadorin testaajiin. voi voi että nyt harmittaa.
  Siltikin, mukavan syksyistä viikkoa!!! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanalta kuulostavia tuotteita, tykkään kaikista tälläisistä ♥
  Juu ja tilasin jo purnukoita, ehkä viikon parin päästä alan tekee kokeiluja kotikosmetiikasta, on matka ja kiireitä ennen sitä, mutta sitten on aikaa!
  Apua minne tämä aika katoaa, kun ei kerkii mitään.
  Mutta iloista vika syyskuun päivää!

  VastaaPoista
 3. Tiiän kans yhen joka harrastaa tätä samaa touhua..kivaa varmaan :) vois kokeilla jos olis aikaa..

  VastaaPoista