sunnuntai 14. elokuuta 2011

Barbikakku


Iidan synttärit, part 2.
Kakku neidin toiveen mukaan Barbie-kakku. 
Ensimmäinen ajatus oli päällystää helma marsipaanilla, mutta mieli muuttui ja laitettiin kerma. Marsipaani olis varmaan ollu helpommin koristeltava...?

 Kasasin kakun vatkauskulhoon, Jeren mielestä näytti jättihampurilaiselta. :)
Välissä marianne kermaa, vadelmahilloa, suklaakermaa ja mansikoita. Pohjana kaakaolla maustettu kakkupohja ja vähän Rainbown valmispohjaa, koska viime tipassa päätinkin tehdä kakun isompaan kulhoon kun alunperin ajattelin... Yllättävän hyvää oli tuo valmispohja, aiemmin en olekaan kokeillut!


No, hyvää oli ja kelpasi! Juhlatkin sujui mukavasti, vaikka en ihmeempää ohjelmaa järjestänytkään, onginnan lisäks.
Mua hieman ihmetyttää tämä nykysuuntaus, että lastensynttärit on niin täysin ohjelmoituja ja aikuisvetoisia. Omaa lapsuutta kun muistelee, niin silloin syötiin sitä mitä äiti oli leiponut, avattiin lahjat ja leikittiin. Ja aina oli mukavaa! Mä oon vetäny rajan ongintaan/aarteenetsintään ja päättäny, että jos lapset ei osaa leikkiä niin niissä on jotain vikaa. Varsinkin meidän poikien synttäreillä oon huomannu että ei siinä mua paljon tarvita muuta kuin limsan kaatajana. :) Mielikuvitus kukoistaa, onneks!
Näitä pienempiä pitää toki enemmän pitää silmällä ja vähän tarvivat apua paperinukkeleikissä, kun kaikki vaatteet ei ihan meinannu pysyä nukkejen päällä. :)
Muttamutta...kukin tavallaan ja tyylillään. Meilllä näin. 
Kuinka teillä?

Tässä vielä kuva edellisen postauksen Raikkaan mustikkakakun "kaksosesta". Siis siitä ylijäämäkakusta jonka sitten pakastin.



8 kommenttia:

  1. Hurmaava prinsessakakku! Tämä olisi meillä edelleen kokeilulistalla, nukke siihen tarkoitukseen sentään jo löytyy. :)
    Itsepä olen juuri tuolla kannalla lasten synttäreiden suhteen kuin sinäkin, mutta jos jonkinmoista on tullut nähtyä. Kahvipöytäkeskustelujen perusteella täällä näyttää myös olevan enemmän kuin suosittua viettää lasten synttäreitä tuolla Huimala/Hoplop suunnalla, tyyristä.

    VastaaPoista
  2. Komea kakku.
    Blogissani on sinulle tunnustus.

    VastaaPoista
  3. Oi nami nami..Kiitos rohkaisusta!Onneksi tuntuu että meille on osunut tosi ihana paikka.Ollaan pari kertaa käyty tutustumassa.Sellanen pitkän linjan perhepäivähoitaja,oikein iloisen ja reippaan oloinen.Paljon puuhailee lasten kanssa ja menee lasten ehdoilla. Ja ryhmässä on nyt toistaiseksi vasta kolme lasta,joista kaikki alle 3v tyttöjä :) Nellalla on vielä pehmeä lasku kun meillä on tässä lomia että kunnolla arki lähtee rullaamaan vasta syyskuun alusta :)

    VastaaPoista
  4. Kaunis. Itsekin haaveilen joskus tekeväni tällaisen =) Tänä viikonloppuna tuli väsättyä 7hääkakkua.... Ystävälle toki =) Teemana oli Australia :D

    VastaaPoista
  5. voi ei, kirjotin pitkän viestin ja nyt se pyyhkiyty pois. voi voi... Mutta viestin pääasia oli että on kaunis kakku. Ja samoilla linjoilla olen noista synttäriohjelmistoista :)
    p.s. tuo bloggeri ilmoittaa ettei minulla ole oikeutta katsoa sivuasi... :O

    Terv, Elli

    VastaaPoista
  6. IIIIK KUN IHANA BARBIETORTTUNEN! Saako heti laittaa sulle tilaukseen yhden tommoisen? IHANA! <3 Mut mä haluaisin Ken-kakun :)

    VastaaPoista
  7. Hyvä Jere!!! :) Kyllä Jeret osaa :) Mutta kaunis oli barbie ja kaunokaisia on taas blogisi pullollaan :) Miuta kans inhottaa jos lapset ei osaa leikkiä ilman ohjausta ja vaativat vain jotain sirkushuveja...

    VastaaPoista
  8. Kiitos mukavista kommenteista.
    Ja Heska, tottahan sä kakun saat. :)

    VastaaPoista