keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Jäätelöcharlotte


Tämäkin syysloman kokeiluja... Mä en tajua, mihin tämä aika menee, kun näitä postauksia ei tahdo muka laittaa ajoissa. Ja sehän on vakio, että kun äiti istuu koneelle, niin kaikilla on jotain asiaa. Tällä kertaa oon jo välillä käynyt tatuoimassa lapseni. ;)

 Kuvat eivät tee oikeutta tälle herkulle. Itse asiassa, totesin viikonloppuna että kamerassa taitaa olla säädöt päin puita, kuvista tulee kumman epätarkkoja vaikka kuinka yrittää säätää. Kun vaan jaksais ettiä jostain  ohjekirjan. Ja vielä lukeakin sitä. :)

No, niin, sitten asiaan. Jäätelö ehti sulaa hieman liikaa. Levisi liiaksi kääretorttupalojen pinnallekin.
No, hyvää oli silti.
Kääretorttu kaupan unelmatorttua, täytteenä vaniljajäätelöä, persikanpaloja ja rouhittua Pätkistä (Kiitos rouhimisavusta, Jonna!).
Rahkatäyte olis ollu kyllä hyvää, mutta kun kaikille ei tuo rahka maistu niin näin tällä kertaa. Kokeiltavienlistalle jää kyllä vielä sekin versio.Nyt sitten valmistatumaan yövuoroon nro 2.
                                                      Iloista keskiviikkoa!

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa kyllä herkulliselle. Meillä tehtiin "ennenvanhaan" usein juhliin lakka-charlotta. <pitäisikin joskus taas kokeilla.

  VastaaPoista
 2. Kivaa keskiviikko sinullekin :) Voi että mun alko nyt nälkäisenä tehdä mieli jäätelöä ja suklaakääretorttua ja tuota charlottea... Ihanan herkullinen taatusti!

  VastaaPoista
 3. Eipä olekaan jäätelöstä tätä ihanuutta tullut tehtyä mutta herkkua on taatusti.

  VastaaPoista
 4. Namijamskis! Melkoinen herkkupala :D!

  VastaaPoista
 5. Näyttääpä herkulliselta :-) Ja täyte kuulostaa myös ihanalta!

  VastaaPoista