lauantai 8. toukokuuta 2010

Äitienpäivän ihanuuksia


Vietän tämän viikonlopun töissä, yövuorot... Olikin ihana herätä päivällä kun mies ja lapset lahjoivat minut jo etukäteen. tälläisen ihanuuden sain! <3 Lisänä vielä herkkuja, joita en tähän nyt kuvannut..syystä että niitä jo maistelin. :)

Jere ja Iida olivat leiponeet hoidossa pikkuleipiä, ja kummaltakin oli suloinen kortti. Tosin toinen lautasellinen pikkuleipiä katos parempiin suihin ennen kuin ehdin kissaa sanoa. :)

Tomi oli tehnyt eskarissa tälläisen aivan ihanan leivinliinan! Miten tätä hannii käyttääkän, on niin ihana... Mutta ei kyllä voi olla käyttämättäkään! Tomin käsialaa on myös tuo käsilaukkukortti. On mulla sitten maailman parhaat lapset! <3                                                                                                                                                                             Ihana mieheni oli hokannu ostaa tuon uuden Muumimamma kupin ja suklaanpursotus-jutun, jonka nimeä en edes tiedä. Mitähän sitä sitten leipois, että saa testata...?  Ja tosiaan ne herkut, joiden voimalla jaksaa taas! :) Jääkaapissa on vielä banoffeetakin, siitä laitan kuvaa ja ohjetta kunhan kerkeän...

Aurinkoista ja ihanaa äitienpäivää kaikille!


2 kommenttia:

  1. Ihania lahjoja.

    Ihanaa äitienpäivää sinne yövuoroihinkin.

    VastaaPoista
  2. Olipa vinkeitä lahjoja! Tuo leivinliinaidea on kyllä tosi hauska ja helppo, täytyypä varastaa idea ensi vuoden päiväkotiprojekteihin.

    Naureskelin ääneen, kun ajattelin, miten kekarat syövät sun lahjapiparit suurella innolla ennen kuin äiti ehtii tilannetta ymmärtääkään...

    VastaaPoista