tiistai 23. maaliskuuta 2010

Peppi Pitkätossun voimavuoka

Tässä yksi meidän lasten lempiruuista! Maistuu aikuisillekin, ja tällä ohjeella tulee ihan reilu satsi, joten vieraatkin saavat syödä mahansa täyteen. Jos syöjiä ei ole kovin monta, eikä ajatus samasta ruuasta useampana päivänä houkuttele, suosittelen puolittamaan annoksen.
Tämän ohjeen sain ystävältä aikoja sitten, ja voin kertoa että on tosiaan ollut käytössä! :)





1pss Rakettispagettia
1,5 l vettä
800g jauhelihaa
1 lihaliemikuutio
200-250g sulatejuustoa
0,5-1 dl ketsuppia
jauhelihamaustetta
paprikajauhetta
ripaus suolaa


Keitä spagetit 1,5 litrassa vettä. Älä kaada keitinvettä pois!!!

Spagettien keittyessä paista jauheliha. Mausta lihaliemikuutiolla ja muilla mausteilla makusi mukaan. Itse ropsin sekaan reippaasti jauheliha- ja paprikamausteita ja pienen ripauksen suolaa. Sekoita joukkoon ketsuppi.
Sekoita jauhelihaseokseen sulatejuusto, älä paista enää.
Kaada jauhelihaseos ja spagetit keitinveden kanssa uunivuokaan, sekoita hyvin ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n.30 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. Hyvää ja helppoa ja erittäin maukasta! ♥♥♥

    VastaaPoista
  2. Tää on kyllä ruokana ihan ykkönen. Pysyvästi olemme meilläkin tämän reseptin omaksuneet ja silloin harvoin kun ruokaa saadaan laitettua, on tämä melkein listalla. Herkullista.

    VastaaPoista