perjantai 11. maaliskuuta 2011

Uunikalaa


Huomasinpa vaan, kuinka vähälle nämä ruoka-ohjeet on jääny. Meillä ilmeisesti eletään makeilla herkuilla? :)
Itse asiassa oon taas jämähtäny pyörittämään samoja ruokia.
Tämä pakasteseitistä tehtyä uunikalaa en oo tainnu aiemmin postata...ja se on kuitenkin ihan hyvää.
Ja ennen kaikkea nopsaa ja helppoa. :)

Eli paketti pakasteseitiä. Nosta sulamaan ja leikkaa n.1 cm paksuisiksi paloiksi (mielellään vielä hieman jäisenä niin on helpompaa). Laita kalanpalat uunivuokaan.
Sekoita kipossa 2 dl ruokakermaa, n. ½ dl ketsuppia (tai maun mukaan), ripaus suolaa, sitruunapippuria ja tilliä. Kaada seos kalojen päälle.
Paista uunin keskiosassa  200 asteessa n. 50-60 minuuttia. Tarjoa perunoiden ja salaatin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Tällaisesta meilläkin tykätään...tämän hetken lemppariuunikala seistä on mantelikala...en vaan ole vielä saanut laitettua ohjetta blogiin, vaikka usien olen sitä tehnyt seistä ja kirjolohesta.

    VastaaPoista
  2. Ihana ohje.
    Oon yrittänyt kalaruokaan panostaa enemmän,sitä tulee niin vähän syötyä.

    Mukavaa viikonloppua.Ihana kuva bannerissa.

    VastaaPoista