Iltana eräänä oli ajatus tehdä ropsua.
Maitoa ei sitten ollutkaan tarpeeksi, mutta jääkaapista löytyi mustikkakiisseliä.
Jatkoin taikinaa sillä, ja herkkua tuli!
Päivitetty versio peruspannarista. :)
5dl maitoa
3dl mustikkakiisseliä
3 munaa
100g voita tai 1dl öljyä
4dl vehnäjauhoja
1,5dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
3tl vaniljasokeria
1tl suolaa
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Sekoita märät aineet keskenään.
Sekoita seokset keskenään.
Kaada uunipellille leivinpaperin päälle.
Paista uunin keskitasolla 200-225 asteessa n. 30 minuuttia.
Onpa hauska ohje, en ole aiemmin kuullutkaan! Menee reseptikirjaani ;)
VastaaPoistaKelpas ainakin meillä. 😊
PoistaTuo näyttää kyllä hyvältä, pitääkin kokeilla:) Ihanaa viikonloppua sinne!
VastaaPoistaToivottavasti maistuu!
PoistaKiitos, rentoa vkl myös sinne päin! 😊
Onpa ihana nimi, ropsu! :D
VastaaPoistaMurresana.. :)
VastaaPoistaMurteet on kyllä niin hieno juttu! Ihania sanoja. :) Omia lemppareitani on völijyyn ja väkitukko.
Olipa hyvä käydä kurkkimassa leipomuksiasi �� tuumasin täs viikolla isännälle, jotta vois tehdä ropsua ny viikonloppuna ku on tenavatki kotona. Tätä pitää testata ehdottomasti ��
VastaaPoistaTerkuin, Suvi