sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Kanakastike pestolla



Jääkapissa oli kanafileitä joissa päiväys alkoi tulla vastaan.
Googlettamalla löytyi Valion sivuilta ohje jota muokkasin meille sopivaksi.
Alkuperäisessä oli tarkoitus käyttää currytahnaa, mutta vaihdoin sen jääkaapista löytyvään punaiseen pestoon. Pinaatin jätin suosiolla pois. Aina ei jaksa kuunnella sitä "mitätääon onkopakkosyödä minnemälaitantänydinjätteen äitivoisikkotehäihanTAVALLISTAruokaa" kommentointia. :)
No, kyllähän nuo aika hyvin syö mitä eteen laittaa. Nykyään kommentoidaan välillä jo siitä ilosta että saadaan mammalla vähän kierrokset kiihtymään. ;)
Oonkin ilmoittanu, että kun asuvat omissa kodeissaan ja ostavat itse eväät, saavat keitellä ihan mitä ruokia lystäävät.

n. 800g kanan rintafileitä
ruususuolaa myllystä
valkosipuli-pippurisekoitusta myllystä
ripsaus paprikajauhetta
2 rkl punaista pestoa
1 sipuli
1 paprika
1prk (2,5dl) sipulikermaa
(100g pakastepinaattia)

Palottele kana, ripsi pinnalle suolaa.
Heitä pannulle nokare voita ja ruskista kananpalat.
Lisää pesto ja mausteet, sekoittele.
Lisää kuutioidut sipuli ja paprika, kuullota hetki.
Lisää ruokakerma, anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kana on kypsää.
(Lisää lopuksi jäinen pinaatti. (kuumenna vain kunnes pinaatti on sulanut.)





2 kommenttia:

  1. Tästäpä sain idean illan ruuaksi. Yleensä viikonloppuisin suunnittelemme koko viikon ruokalistan valmiiksi, mutta nyt oli sen verran puuhaa viikonloppuna, niin jäi suunnittelu tekemättä. Mutta aloitetaanpa tällä!

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti maistui! :)
    Tuo ruokalistan suunnittelu on niin fiksua.
    Mä jaksan aina välillä, ja sitten taas lipsuu. Järkeistäis kaupassakäyntiäkin kun olis viikon ruokalista edes suunnilleen mietittynä.

    VastaaPoista