Hengissä ollaan, vaikka pitkäksi pääsi livahtamaan päivitysten väli.
Kaikenlaista aktiviteettia on ollut, ja arkisiin touhuihin menee yllättävän paljon aikaa.
Oman intonsa tämäkin puuha vaatii, mutta onneks ei oo pakko jos ei taho. :)
Tässä elämässä on muutenkin niin paljon sellaisia asioita jotka pitää hoitaa, huvitti tai ei, joten bloggailusta en aio ottaaa minkäänlaista ressiä.
Jostain syystä leipominen on viimeisen kuukauden aikana jäänyt melko vähälle. Varsinkin uusien reseptien testailu. Niitäkin on vino pino odottamassa inspistä...
Mutta näitä vanhoja on välillä pyöritetty.
Kuvissa näkyvät muffarit tehty tällä tutulla ohjeella, suklaamakuja muutellen.
4 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
3 rkl kaakaojauhetta
100g rouhittua suklaata (Minttu-täytesuklaata)
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
3 rkl kaakaojauhetta
100g rouhittua suklaata (Minttu-täytesuklaata)
n. 70 g rouhittua karpalo-valkosuklaata
2 dl maitoa
2 kananmunaa
100g voita sulatettuna
Sekoita kaikki aineet keskenään. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia.
2 dl maitoa
2 kananmunaa
100g voita sulatettuna
Sekoita kaikki aineet keskenään. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia.
Kuorrutteena kermavaahto-tuorejuusto-sulatettu maitosuklaaseos.
Suolainen piirakka tällä ohjeella.
Täytteeseen tein sellaisen muutoksen, että lisäsin 100g valkosipulituorejuustoa ja vähensin maitoa. Sitä tuli vajaa 1,5dl.
Tänään edessä häämöttää iltavuoro, ja torstain työillan jälkeen alkaa kauan odotettu talviloma!
Siinä on iloa yhdelle viikolle,
hieman vastapainoa viisaudenhampaan poiston ankealle jälkitilalle.
Keväisen aurinkoista ja virkistävää viikkoa!
On täällä jo ehditty kaivatakkin sinua ja reseptejäsi.. Toivottavasti ne viisaudenhampaat pian asettuis, hammaskipu on sitte kivuista kurjin!
VastaaPoista