perjantai 28. helmikuuta 2014

Kanaa halloumijuustolla



Syökää kanaa, syökää kanaa...
Oli jokuskus aikanaan kanahampparimainos possun esittämänä.
Ja meillähän syödään. :) 
Tällä kertaa uunitettuna.

Maustamattomia kananfileitä, paloja, mitä ne ovatkaan.
Paistetaan kevyesti pannulla, laitetaan uunivuokaan.
Päälle heitellään punasipulin lohkoja ja siivutettu halloumijuuston pala.
2 desiin ruokakermaa sekoitetaan mausteita maun mukaan.
Itse laitoin paprikamaustetta, yrttisekoitusta ja ripsauksen suolaa ja mustapippuria.
Kerma kipataan päälle.
Koko sotku laitetaan uunin 175 asteeseen n. 40 min.



Autuaasti unohdin kuvata valmista versiota, joten ei auta kun tyytyä kuviin "ennen uunia".






Samalla kiitän kohdalleni osuneista arvontavoitoista Tupua ja Eenaa.
Ihania juttuja!





3 kommenttia:

  1. Halloumi on kyllä ihanan makuinen juusto. Vaikken ole syönytkään kun salaatin seassa :-)

    VastaaPoista
  2. Oi, halloumi! Pitääpäs kokeilla tätä kanareseptiä :)
    Arvontavoitot on kivoja ja piristää mukavasti päivää!

    VastaaPoista