lauantai 11. helmikuuta 2012

Gluteeniton kääriskakku



Unohtunutta tuotantoa..
Gluteeniton versio 9v synttäreiltä.
Täytteenä hillo+sulatettu maitosuklaa(Pandan)&kermaseos ja daim murska.


Kääretorttupohja:

4 kananmunaa
1 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1½ dl perunajauhoa

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Siivilöi joukkoon keskenään sekoitetut jauho ja leivinjauhe. 
Kaada taikina leivinpaperille uunipellille, paista 225 asteessa n. 10 minuuttia. 
Kääretorttu-kakku on mun mielestä mukava ja nopea tapa saada vähän juhlavampi versio jos ei ole aikaa tehdä taviskakkua.

Tämä viikonloppu menee melko lailla yövuorohöyryissä. Yksi yö takana, toinen edessä.
Mies kävi lasten kanssa Keskisellä, joten onneksi nukkuttuakin on saanut.
Pari ohjetta pyörii mielessä, ne on ilmeisesti pakko testata viimeistään ensi viikolla, niin lakkaa vaivaamasta. 
Ja Suklaasammakolta saamaani ihanaan tunnustukseen paneudun hieman virkeämmillä aivoilla ensi viikolla! Kiitos, Suklaasammakko! :)
Rentouttavaa ja ihanaa viikkonloppua kaikille!

3 kommenttia:

  1. Hih miten hauskan näköisesti koristeltu, ihanan näköinen : )) Ja varmasti supersupersuperhyvääääää !

    VastaaPoista
  2. Kaunis kääriskakku! Tykkään niin tuosta ruusupursotuksesta :)

    VastaaPoista
  3. Tuo ruusupursotus kyllä täytyisi kokeilla, on se niin kiva!

    VastaaPoista