torstai 9. heinäkuuta 2015

Smetanakana


Uuniruokien kuvaaminen on niin syvältä, nuo reunat on kaameat...
No, eväs itessään on herkullista, kannattaa kokeilla.
Valmistaminenkin on nopsaa ja helppoa, joten jää aikaa muuhunkin. ;)



3dl riisiä
7dl vettä
1 kanaliemikuutio

Keitä riisit pakkauksen ohjeen mukaan liemikuutiolla maustetussa vedessä.
Tee muu mössö riisien kiehuessa.

400g hunajamarinoituja broilerin suikaleita
1 sipuli silputtuna
½-1 tl rouhittua mustapippuria
2-3 tl currya
maun mukaan broilerimaustetta ja paprikajauhetta
ripaus suolaa
2dl juustoraastetta
1 prk (150g) smetanaa
1prk (2dl) ruokakermaa

Hauduta sipulisilppua hetki öljytilkassa.
Lisää kanansuikaleet, paista ja mausta.

Kaada kypsät riisit (+neste jos sitä jäi) uunivuokaan.
Lisää kanansuikaleet ja 1dl juustoraastetta, sekoita.
Sekoita keskenään smetana ja ruokakera, lisää vuokaan ja sekoita.
Ripottele päälle loput juustoraasteesta.

Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia.



Ihan herkullinen vaihtoehto, jos käy niin ettei kalaonni suosikkaan... ;)


1 kommentti:

  1. ♥kuulostaa ja näyttää hyvältä! Ihana tuo viimeinen kuva :)

    VastaaPoista