Edelliseen postaukseen jatkoa, eli lisää buzzadorjuttua.
Tällä kertaa testasin Hälsans Kök kasvismureketta.
1 paketti Hälsans Kök mureketta
2 keltaista paprikaa
4 tomaattia
1 kesäkurpitsa
Soijakastiketta
Chilikastiketta
(½ nippu tuoretta basilikaa)
Suolaa ja pippuria
Fetajuustoa lisukkeeksi
Leikkaa paprikat puolikkaiksi ja poista siemenet. Leikkaa tomaatit halki yläosasta ja poista niiden sisältö (säästä sisältö murekeseosta varten). Huuhtele ja pilko kurpitsa.
2 keltaista paprikaa
4 tomaattia
1 kesäkurpitsa
Soijakastiketta
Chilikastiketta
(½ nippu tuoretta basilikaa)
Suolaa ja pippuria
Fetajuustoa lisukkeeksi
Leikkaa paprikat puolikkaiksi ja poista siemenet. Leikkaa tomaatit halki yläosasta ja poista niiden sisältö (säästä sisältö murekeseosta varten). Huuhtele ja pilko kurpitsa.
Sekoita mureke, tomaatin sisältö ja kurpitsasiivut ja lisää soija,
chilikastike, suola ja pippuri. Täytä paprikat ja tomaatit murekeseoksella ja
ripottele pinnalle murennettua fetaa.
Gratinoi uunissa kunnes fetajuusto
on saanut väriä.
Mulla tuota täytettä jäi vähän ylikin, riittoisaa on.
Muuten tykkäsin kovasti, mutta tuota chilikastiketta lorahti mun makuun vähän liikaa.
Oma moka...
Tätä vois kokeilla vaikka pizzaankin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti