sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Helppo makaronilaatikko


 Pirkan ruokalehdestä osui silmään vähän erilaisen makaronilaatikon ohje.
Oon tehny nyt pari kertaa tätä, on tehnyt kauppansa. Ensimmäisellä kerralla lapset tosin moitti että on liian väkevää. Toisella kerralla jätin sitten mausteita pois, laitoin vain paprikajauhetta.
Kyllähän tuosta sipulikeittopussista ja Creme Bonjourista makua tulee.


400g jauhelihaa
70g tomaattipyreetä
3tl oreganoa
1-2tl timjamia
½tl suolaa
½tl mustapippuria
1½l vettä
1pss sipulikeittoaineksia
1pss (400g) makaroneja
1prk (2½dl) Creme Bonjour cuisinea, valkosipuli&yrtit

Ruskista jauheliha. Mausta tomaattipyreellä ja mausteilla.
Kiehauta vesi isossa kattilassa, lisää sipulikeittoainekset ja makaronit. Keitä n.6minuuttia välillä sekoittaen.
Lisää kattilaan jauhelihaseos ja cuisine, sekoita tasaiseksi.
Kaada seos liemineen uunivuokaan.
Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia.
Anna vetäytyä n. 10min ennen tarjoamista salaatin kanssa.




2 kommenttia:

  1. paistoi jauheliha joukossa sipulikeittopussin,siihen vettä ,makaroonit ja muna hyvää tuli.

    VastaaPoista