Lisää kinuskikakkua...
Heska tarvitsi kinuskikakun ja sellaisen sai.
Tällä kertaa pohja tehtiin täällä ohjeella:
6 munaa
2dl sokeria
2dl vehnäjauhoja
1dl perunajauhoja
1tl leivinjauhoja
Sekoita kuivat aineet keskenään. (Kannattaa siivilöidä ettei jää paakkuja.)
Vatkaa munat ja sokeri keskenään pysyväksi vaahdoksi.
Kaada taikina halk. 24 cm vuokaan ja paista 175 asteisen uunin alatasolla n. 45-50 minuuttia.
Vähän jännäsin että tulviiko taikina yli reunojen mutta ei, pysyi vuoassaan ja tuli oikein hyvä pohja.
Täytteeksi samat mössöt kuin tässä kakussa. Eli appelsiinikiisseliä ja valkosuklaarahkaa.
Tästä yhdistelmästä tulee sopivan raikas, nams.
Päällä kinuski, ohje löytyy myös tuon edellisen linkin takaa.
Mä alan nyt tutkia minne asennan lahjaksi saamani runkoruusun. Täytyy kai vähän googlettaa hoito-ohjeitakin... Onko kellään vinkkejä, kuinka sellaisen saa pysymään hengissä edes hetken?
Kaunista ja mukavaa äitienpäivää!
Ja taas kerran aivan ihana kakku. Äitienpäiväterveisin:) Raili
VastaaPoistaOih... kyllä maistuisi!! Kinuski on niin hyvää!! Täyte kuulostaa herkulta!!
VastaaPoista