Ja tässä taas oikeen edustavia kuvia...
Tuo ylempi otettu pian uunista ottamisen jälkeen.
Nämä suklaaruudut jakoivat aika rajusti mielipiteitä.
Tulin siihen tulokseen, että jos tykkää mutakakusta, tykkää todnäk myös tästä.
Mies ja Jere ilmoittivat että kamalaa, maistuu kuralta. (Millon ovat mahtaneet kuraa syödä...?)
Tomi, maailman ennakkoluuloisin poika söi palan ja sanoi että ihan jees.
Itse tykkäsin paljon, samoin pikkujoulujen aikuisväestö.Ystävän kommentti oli "Taivaallista!"
Suklaista, makeaa...
Ohje löytyy Leivotaan-lehdestä (4/2012).
Suklaataikina
300g tummaa suklaata
200g voita
2dl sokeria
4 munaa
3½dl vehnäjauhoja
1tl vaniljasokeria
Tuorejuustotaikina
200g maustamatonta tuorejuustoa
½dl sokeria
1 muna
1rkl vehnäjauhoja
2dl vadelmia
Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.
Voitele ja jauhota (itse laitoin leivinpaperin) n.20x30 cm uunipannu.
Suklaataikina:
Sulata suklaa ja voi vesihauteessa.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Lisää vaahto haaleaan suklaa-voiseokseen.
Lisää jauhot ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Tuorejuustotaikina:
Sekoita kaikki ainekset vadelmia lukuunottamatta keskenään kulhossa.
Kaasa suklaataikina uunipannulle leivinpaperin päälle.
Levitä sitten tuorejuustotaikina suklaataikinan päälle nuolijan avulla.
Painele vadelmat tasaisesti taikinan päälle.
Paista suklaaruutuja uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.
Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi.
Enää yksi yöjouluun...
Lapset on avain tohkeissaan..ja minäkin. :)
Tämän päivän iltavuoron jälkeen saa rauhoittua pariksi päiväksi nauttimaan joulurauhasta.
Tunnelmallista aatonaattoa!
Herkullisen näköistä.ja kaikki herkun näköinen maistuu,joten varmaan hyvää.
VastaaPoistaOikein hyvää ja rauhaisaa joulua teille sinne.
Minä käyn tänään myös iltavuoron töissä ja sitten alkaa joululoma.
Ihanaa herkkua!
VastaaPoistaHyvää Joulua!!
Tämä olisi kyllä varmasti maistunut minullekin! :D
VastaaPoistaMukavaa joulua sinne! :)
Nam, täsät minä tykkäisin. Oikein Mukavaa ja Makoisaa Joulua.
VastaaPoista