Nämä näyttää raaoilta, mitä eivät kyllä olleet.
Salama hämää niin, ettei paistopintaa näy lainkaan.
Edelliseen postaukseen viitaten...
Makuaisti kehittyy (vai surkastuu) iän myötä.
Ala-asteella nämä kuulu mun inhokkeihin, mutta eipä enää. :)
Tästä ei varmaan enää pahemmin ohje helpommaksi muutu.
Tuota punajuuri-peruna sosetta löytyy ainakin Citymarketin heviosastolta viileähyllystä.
Kaprikset jätin pois ja lisäsin vähän mieleisiäni mausteita.
1 pkt (500g) punajuuri-perunasosetta
3/4dl korppujauhetta
1 sipuli
500g jauhelihaa
1 kananmuna
2rkl kapriksia
1tl yrttisuolaa
2tl oreganoa
½tl mustapippuria
Sekoita punajuuri-perunasose jakorppujauhot keskenään.
Anna turvota n. 5 minuuttia.
Sekoita mössöön hienonnettu sipuli, jauheliha, muna, mausteet ja kaprikset.
Nostele kahdella ruokalusikalla taikinanokareita pellille.
Muotoile ne pihveiksi.
Paista uunin keskiosassa 225 asteessa n. 15 minuuttia.
Tarjoa vaikka perunamuusin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti