maanantai 27. lokakuuta 2014

Ravintoa mielelle ja kielelle

 
Edelliseen postaukseen viitaten...samaisella mummollareissulla leipaisin Mariannebrowniesia, jolla oli hyvä menekki.
Siskoni oli poikaystävänsä kanssa käymässä, ja heillekin tämä kelpasi.
 
Tälläisiä epäesteettisiä lötkökuvia saa, kun ei jaksa odottaa ohjen mukaan seuraavaan päivää, jolloin brownies olisi jähmettynyt...




150g maitosuklaata
150g voita
2,5dl sokeria
3 munaa
2dl vehnäjauhoja
2tl vaniljasokeria
1pss Marianne Crushia
 
Sulata voi ja suklaa kattilassa.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita vaahtoon hieman jäähtynyt voi-suklaaseos.
lisää joukkoon muut aineet.
 
Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun, n. 25x30cm vuokaan.
Paista 175 asteessa n. 30-40 minuuttia.
Paistos jää keskeltä "tutisevaksi".
Anna jäähtyä yön yli jääkaapissa.
Tai, jos haluat syödä browniesin ihanan suklaisentahmaisena,
leikkaa pala lämpöisenä. Ota kaveriksi vaikka vaniljajäätelöä. :)




 
Viikonlopun aikana saatiin nauttia syksyisen sään vaihteluista.
Sumuisia aamuja ja sydäntä riipaisevan kauniita auringonlaskuja.
Mä nautin.
Ruska näkyi kauniisti Pikkusaaren rantapuissa, niitä ihastelin samalla kun olin soutuapuna käydessäni isäni kanssa verkoilla.
Illan pimentyessä viriteltiin taskulamput, pyydettiin sisko+poikaystävä sekä ystäväperhe mukaan ja oltiin lasten kanssa tuikkusta eli valopiilosta. Laatuaikaa parhaimmillaan.
Seuraavana päivänä kuultiin että viereisessä metsässä oli talsinut karhu..onneksi kiersi meidät kaukaa!











 
Aurinkoisen kesän jälkeen osaan taas nauttia syksyn tuulistakin.
 
Kaunista alkavaa viikkoa! 



 

3 kommenttia:

  1. Jestas mitä brownies herkkua!! :)

    VastaaPoista
  2. Onpas kiva idea laittaa marianne crushia brownieseihin! Pitää kokeilla! ;) kauniita luontokuvia olet ottanut :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos. Mä niin nautin tuosta järvestä!

    VastaaPoista