Sisko sai syntymäpäiväkakuksi tälläisen.
Pohjana tumma suklaakakku. Lisäsin taikinaan 4 riviä maitosuklaata rouhittuna ja pari ruokalusikallista Marianne crushia. Nam. :)
Kostutusta ei tarvinnut, pohja on sen verran mehevä.
Toki senkin voi halutessaan lisätä.
Välissä kermavaahto-sulatettumaitosuklaa-mariannecrush-seos ja sulatettuja pakastemansikoita.
Iidan kanssa tehtiin marsipaaniperhosia, jotka saivat siipiinsä hieman hopeahilettä.
Tää oli kyllä ylihyvä, kiitos vielä kerran!
VastaaPoistaMulle tuli valokuvaaminen mieleen vasta siinä vaiheessa, kun tuo hattuosa oli syöty eikä kakkua enää oikein tunnistanut kakuksi :D...
Keväinen, iloinen, herkullinen! <3
Oih nam toi täyte kuulostaa ihanalta! Ja kivan keväiset koristelut :-)
VastaaPoistaIhanan keväisennäköinen kakku ja varmasti hyvää:)
VastaaPoista