torstai 29. marraskuuta 2018

Uunikanaa fetalla höystettynä

 
Ruuanlaitto on sellainen juttu joka ajoittain aiheuttaa mulle ahistusta, ketutusta, tylsistymistä...
Jep, sitä harrastetaan silti, perhe pitää ruokkia. Mutta mä niin kaipaisin omaa kotitonttua, joka zipzap hoitais kokkailuhommat ja mä voisin tehä jotain ihan muuta sillä aikaa... ja vois se tonttu tiskata, pyykätä ja siivotakin, en pahastuis lainkaan. ;)

No, tämä eväs kasatiin siitä mitä kaapista löytyi.
Kananfileet sulatin pakastimen kätköistä (pitää saaha tilaa joulukinkulle).

n. 1kg kanan fileitä
100-200g fetajuustoa
kirsikkatomaatteja
2dl ruokakermaa
115g Philadlephia sipuli ja yrtit tuorejuustoa
2tl currya

Paista kanat pannulla, mausta suolalla ja mustapippurilla. Asettele fileet uunivuokaan.
Halkaise kirsikkatomaatit ja heittele vuokaan.
Murenna fetajuusto haarukalla.
Sekoita kulhossa ruokakerma, feta, tuorejuusto ja curry.
Kaada seos kanojen ja tomaattien päälle.
Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Tarjoa vaikkapa riisin ja salaatin kanssa.


En sitte muistanu mitään kuvia ottaa valmiista annoksesta, mutta aivan sama.
Pääasia oli se, että ruoka kelpas kaikille! :)

Mikä on sun lempireseptis silloin kun on kiire tai ei kiinnosta kokata?




2 kommenttia:

  1. Moi. Oiskohan toi hyvää, jos kanan vaihtais kalaan. Siis kun en syö kanaa. Ai lempiresepti kun laiskottaa ... Lämpimät juustovoileivät : ) Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikeen asaa sanoa, syön niin vähän kalaa... Mikä on kai aika noloa, koska, mun isä, mies ja pojat kalastaa.. ;)
      Lämpöiset voileivät on kyllä hyviä!

      Poista