tag:blogger.com,1999:blog-1015434676808879346.post5850209535972467749..comments2023-12-06T20:46:13.003+02:00Comments on Sumin sörsselit: RuisleipäSumihttp://www.blogger.com/profile/17068948342225370703noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1015434676808879346.post-70510479355693947682020-03-31T19:59:09.298+03:002020-03-31T19:59:09.298+03:00Tuo automaattinen sanansyöttö tekee välillä uskoma...Tuo automaattinen sanansyöttö tekee välillä uskomattomia väännöksiä.😄<br /><br />Netin perusteella on tosi monenlaisia ruoansulatusta ja tyylejä. <br />Pääasia kai löytää itselle mieleinen.😊 Sun ohje vaikuttaa hyvältä.Sumihttps://www.blogger.com/profile/17068948342225370703noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1015434676808879346.post-11252823642782879792020-03-27T08:31:01.115+02:002020-03-27T08:31:01.115+02:00Kiitos taas automaattisen sanansyötön:) tuo kuivat...Kiitos taas automaattisen sanansyötön:) tuo kuivattu on varmasti hyvä vaihtoehto jos ei kerkiä joka viikko leipoa. Tuossa kohti kun juuren ottaa talteen niin senhän voi kuivattaa siinä kohti:) itse tein varmuuskopion omasta juuresta juurikin kuivaamalla. Jos sattuisi tapahtumaan juurelle jotain. Tein senkin ihan vaan ruisjauhoista ja vedestä silloin aikanaan. En siis laittanut mitään ruisleipää hapattamaan omaa juurta vaan hapattelin viikon verran jauhoja ja vettä lisäillen niitä ja sekoittaen muutamaan otteeseen päivässä :)Lasten ja hellan välissähttps://www.blogger.com/profile/09204996276344436968noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1015434676808879346.post-31775656103589337182020-03-27T08:22:02.891+02:002020-03-27T08:22:02.891+02:00No mä mietin että mikä on Lumpur liina. 😄No mä mietin että mikä on Lumpur liina. 😄Sumihttps://www.blogger.com/profile/17068948342225370703noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1015434676808879346.post-51702980647419214112020-03-27T08:21:24.955+02:002020-03-27T08:21:24.955+02:00Hei! Kiitos vinkeistä! 😊
Mä en välttis ehi/jaksa ...Hei! Kiitos vinkeistä! 😊<br />Mä en välttis ehi/jaksa leipoa joka viikko. Siksi aattelin että tuo kuivattu juuri on mun juttu.<br />Mutta tuo sun ohjeesta näyttää kyllä helpommalta.🙂Sumihttps://www.blogger.com/profile/17068948342225370703noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1015434676808879346.post-69679305475633703642020-03-26T14:45:49.518+02:002020-03-26T14:45:49.518+02:00Lumpur=limppu:)Lumpur=limppu:)Lasten ja hellan välissähttps://www.blogger.com/profile/09204996276344436968noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1015434676808879346.post-78693766098646225052020-03-26T14:44:55.722+02:002020-03-26T14:44:55.722+02:00Moikka. Hyvältä näyttää. Vaan vähän monimutkainen ...Moikka. Hyvältä näyttää. Vaan vähän monimutkainen on ohje. Itse teen näin simppelillä ohjeella: <br />1dl juurta otetaan illalla kuppiin<br />Lisää 1.5dl vettä ja saman verran ruisjauhoja. Anna olla aamuun. Lisää aamulla 2.5dl vettä ja saman verran jauhoja Anna olla iltapäivään Ota 1dl juurta talteen ja lisää 2dl vettä ja n.0.5-1 rkl merisuolaa n. 8dl jauhoja (tuntuma tulee ajan kanssa) taikina saa jäädä löysähköksi. Tee risti taikinaan anna kohota. Leivo 1 tai 2 limppua lisäten ruisjauhoja leipomisvaiheessa niin että ei ole tahmaista. Laita päälle jauhoja ja kohota Lumpur liinan alla kunnes pinta repeillyt. Paista 210c 10 min ja 50min 200c<br /><br />Tällä ohjeella teen joka viikko. Juuri säilyy hyvänä viikon verran jääkaapissaLasten ja hellan välissähttps://www.blogger.com/profile/09204996276344436968noreply@blogger.com