perjantai 10. marraskuuta 2017

Rahkapannari

 
Aamupala, välipala, iltapala...
Hiphei, mä en jaksais aina miettiä, mitä tarjota tenaville.
Joka aamu/ilta ei huvita syödä leipää tai jogurttiakaan.
Löytyipä sitten rahkapannarin ohje.
Terveellisempi versio peruspannarista, eikä edes pahaa!
Kovasti upposi muillekin kuin mulle, varsinkin mustikoilla höystettynä.
Tottakai aidolla voilla ja runsaammalla sokerimäärällä höystetty ropsu on.. hmmm.. täyteläisemmän makuista, mutta hyvää oli tämäkin!

500g maitorahkaa
3 munaa
3dl maitoa
2rkl sokeria
½tl suolaa
2dl vehnäjauhoja

Vispaa munat ja rahka kulhossa.
Sekoita joukkoon maito, sokeri ja suola.
Lisää vehnäjauho ja sekoita.
Kaada taikina pellille leivinpaperin päälle.

Paista 225 asteisessa uunissa keskiosassa 10 min. Laske sitten lämpötila 200 asteeseen ja jatka kypsentämistä 15 min.
Nauti marjojen kanssa.




8 kommenttia:

  1. Pannari on kyllä niiiiiin herkkua:) Mukavaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on! Jopa joskus tälläsenä vähän terveellisempänä versiona. :)

      Poista
  2. Moi. Pannari on herkkua. Minä teen sitä juustomaidosta, jos milloin sitä käsiini saan. Kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä on juustomaito? Onko se sama kuin poikineen maito, se mistä tehdään kotijuustoa? :)

      Poista
  3. Tätäkin pitää kokeilla, se suklaapiirakka oli hitti kotona :)
    Terkuin, Suvi R.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos täältä on löytyny mieleisiä ohjeita! :)

      Poista