Aamupala, välipala, iltapala...
Hiphei, mä en jaksais aina miettiä, mitä tarjota tenaville.
Joka aamu/ilta ei huvita syödä leipää tai jogurttiakaan.
Löytyipä sitten rahkapannarin ohje.
Terveellisempi versio peruspannarista, eikä edes pahaa!
Kovasti upposi muillekin kuin mulle, varsinkin mustikoilla höystettynä.
Tottakai aidolla voilla ja runsaammalla sokerimäärällä höystetty ropsu on.. hmmm.. täyteläisemmän makuista, mutta hyvää oli tämäkin!
500g maitorahkaa
3 munaa
3dl maitoa
2rkl sokeria
½tl suolaa
2dl vehnäjauhoja
Vispaa munat ja rahka kulhossa.
Sekoita joukkoon maito, sokeri ja suola.
Lisää vehnäjauho ja sekoita.
Kaada taikina pellille leivinpaperin päälle.
Paista 225 asteisessa uunissa keskiosassa 10 min. Laske sitten lämpötila 200 asteeseen ja jatka kypsentämistä 15 min.
Nauti marjojen kanssa.
Mukavasti proteiineja :)
VastaaPoistaSanoppa muuta! :)
PoistaPannari on kyllä niiiiiin herkkua:) Mukavaa viikonloppua♥
VastaaPoistaNiinhän se on! Jopa joskus tälläsenä vähän terveellisempänä versiona. :)
PoistaMoi. Pannari on herkkua. Minä teen sitä juustomaidosta, jos milloin sitä käsiini saan. Kristiina
VastaaPoistaMitä on juustomaito? Onko se sama kuin poikineen maito, se mistä tehdään kotijuustoa? :)
PoistaTätäkin pitää kokeilla, se suklaapiirakka oli hitti kotona :)
VastaaPoistaTerkuin, Suvi R.
Kiva jos täältä on löytyny mieleisiä ohjeita! :)
Poista